Skip naar de belangrijkste inhoud

ROBIN VAN ECK NIEUWE ASSISTENT TRAINER DDV’23 1

Robin van Eck uit Leuth zal met ingang van aankomend seizoen assistent trainer worden bij DDV’23 1. Hij zal samen met Jelle Hampsink hoofdtrainer Martin de Winkel gaan assisteren. Robin volgt daarmee Bart v.d. Hulst op die al in een eerder stadium aangegeven had te gaan stoppen.
We wensen Robin uiteraard veel plezier en succes bij deze mooie nieuwe uitdaging.
Hoewel Robin in Leuth alom bekendheid geniet, zal hij wellicht voor de Ooijse leden wat minder bekend zijn. Daarom stelt Robin zich graag even kort voor;
Beste DDV’ers, mijn naam is Robin van Eck en ben geboren en getogen in Leuth. Ik ben begonnen in de jeugd van VVLK en heb de laatste 8 jaar bij de senioren van VVLK gevoetbald waarvan 5 seizoenen in de selectie. Helaas door een zware knieblessure kan ik het spelletje niet meer spelen.
Nu voetballen er niet meer in zit voor mij en ik me erg verbonden voel met onze nieuwe vereniging, wil ik graag op een andere manier mijn steentje bijdragen.
Ik heb er zin in en hoop jullie snel te zien!
WELKOM ROBIN! 💙🤍🖤
Nieuws

NIEUWS UIT DE BESTUURSKAMER

Dick BraamDick Braamnovember 12, 2023
Nieuws

Wij doen mee met RABO CLUBSUPPORT

Dick BraamDick Braamseptember 7, 2023
Het menu dichtbij

DDV’23
SPORTPARK DE KEMPKES
RIETLANDEN 3
6576 EA OOIJ

📍 Route
☎️
📩 info@ddv23.nl