Skip to main content

NIEUWS UIT DE BESTUURSKAMER

++SVO- EN VVLK MUNTEN++

Er zijn nog mensen die SVO- en/of VVLK munten in hun bezit hebben. Deze munten kunnen t/m 31 december gebruikt worden in onze kantine. Het is NIET mogelijk om deze munten terug te verkopen. Vanaf 1 januari 2024 vervalt de waarde van deze munten en is het niet meer mogelijk deze te gebruiken op sportpark “De Kempkes”. Vanaf dan zullen er ook nieuwe munten in gebruik genomen worden.

++NIEUWJAARSRECEPTIE DDV’23 OP ZATERDAG 6 JANUARI 2024++

Het bestuur van DDV’23 heeft ervoor gekozen om de nieuwjaarsreceptie van DDV’23, Stichting de Kempkes en SVO-Korfbal dit jaar te organiseren op ZATERDAG 6 JANUARI 2024. Er wordt momenteel hard gesleuteld aan het programma maar we steken in op een middag voor jong en oud met afsluitend een knallende feestavond. Binnenkort zal er meer bekend worden over het programma van deze dag maar SAVE THE DATE!!!

++DDV’23 TENUES++

Helaas wil het nog niet echt vlotten met de levering van de DDV’23 tenues. Door uitgestelde leveringen, problemen in de fabriek en een foutje in de proefdruk, hebben we de presentatie al een aantal keren uit moeten stellen. Daarop heeft het bestuur besloten om de presentatie over de (korte) winterstop heen te tillen en hopen we nu bij aanvang van de 2e helft van de competitie te kunnen beschikken over de mooie DDV’23 tenues. Overigens hebben we alle teams bij aanvang van dit seizoen al kunnen voorzien van prima alternatieve tenues dus in die zin is er geen direct probleem. Zodra we zicht hebben op de definitieve levering van de tenues zullen we een datum gaan plannen voor de presentatie.

++ALGEMENE LEDENVERGADERING DDV’23++

De algemene ledenvergadering van DDV’23 waarin tevens de laatste boekjaren van SVO en VVLK besproken zullen worden, zal plaats vinden op woensdag 13 december 2023. Binnenkort zullen de uitnodigingen en ook de belanghebbende stukken naar de leden gestuurd gaan worden.

Nieuws

DDV’23 TENUES GEPRESENTEERD

Dick BraamDick Braammaart 15, 2024
Nieuws

NIEUWE CLUB, NIEUWE KLEUREN!!

Dick BraamDick Braamfebruari 9, 2024
Close Menu

DDV’23
SPORTPARK DE KEMPKES
RIETLANDEN 3
6576 EA OOIJ

📍 Route
☎️
📩 info@ddv23.nl