Skip to main content

Beste leden en ouders/verzorgers,

We hebben een groot vrijwilligersbestand waar we trots op zijn, maar we kunnen altijd nieuwe vrijwilligers gebruiken. 

Tijdens de Algemene ledenvergadering van januari 2024 is het nieuwe vrijwilligersbeleid vastgesteld.

Dit beleid is toegelicht door het bestuur en de aanwezige leden hebben hiermee ingestemd. Dit document is op te vragen bij info@ddv23.nl en binnenkort ook te vinden op www.ddv23.nl

DOELSTELLING

Het doel van het vrijwilligersbeleid van DDV’23 is om ervoor te zorgen dat de vereniging in de breedste zin van het woord kan blijven functioneren.
Het beleid zal gericht zijn op het aantrekken, enthousiasmeren en behouden van vrijwilligers. Lid worden c.q. zijn is vrijwillig echter niet vrijblijvend.

Lid zijn van DDV ’23 betekent ook dat je je op welke manier dan ook maximaal inzet om de vereniging te laten functioneren om het voortbestaan te waarborgen.

We willen zo veel mogelijk betrokkenheid van leden en/of ouders/begeleiders van leden. Echter wil/kan niet iedereen een vrijwillige taak uitvoeren. Hiervoor vraagt DDV’23 een vrijwilligersbijdrage.

Als een lid of een ouder/verzorger van een jeugdlid geen vrijwilligersactiviteiten uitvoert, betaalt men een financiële bijdrage van €30/jaar (€7,50 per kwartaal). Dit gaat in vanaf het 1e kwartaal van het nieuwe seizoen en wordt automatisch meegenomen bij de contributie.
De hoogte van de bijdrage wordt jaarlijks vastgesteld in de Algemene Ledenvergadering van DDV’23
De financiële bijdrage geldt per huishouden en wordt in rekening gebracht wanneer geen van de gezinsleden een functie/ rol/ taak binnen DDV ’23 vervult.
Leden en ouders/verzorgers van leden met een eigen bedrijf die vaste sponsor van DDV’23 zijn en stille leden zijn vrijgesteld van de financiële maatregel.

Het al dan niet uitvoeren van de werkzaamheden wordt bijgehouden en gecontroleerd door de vrijwilligerscommissie. Waar er een situatie ontstaat die niet past binnen deze afspraak besluit het bestuur.

==========

We zouden graag nieuwe vrijwilligers verwelkomen en daarnaast willen we het vrijwilligersbestand actualiseren, vandaar de oproep aan jou.

Wij vragen iedereen (wel of geen vrijwilliger) de vragenlijst in te vullen zodat we een actueel beeld krijgen van het huidige vrijwilligersbestand en inzicht krijgen wie er graag wat wil doen bij  onze mooie club. De vragenlijst vind je hieronder en het duurt nog maximaal 5 minuten om dit in te vullen. 

VRAGENLIJST ==> KLIK HIER

Twijfel je of je een vrijwilligerstaak wilt gaan uitvoeren, bijvoorbeeld omdat je meer wilt weten over de bijbehorende tijdsbesteding, neem dan gewoon contact met ons op. Wij gaan graag met je in gesprek over welke taak je graag zou willen uitvoeren en dan kunnen wij uitleggen wat deze taak inhoudt.

Mochten er vragen of opmerkingen zijn kun je contact opnemen met Joost Koks, 0612297562, info@ddv23.nl

Dank alvast voor het invullen

Met vriendelijke groet

Bestuur DDV’23

Nieuws

DDV’23 TENUES GEPRESENTEERD

Dick BraamDick Braammaart 15, 2024
Nieuws

NIEUWE CLUB, NIEUWE KLEUREN!!

Dick BraamDick Braamfebruari 9, 2024
Close Menu

DDV’23
SPORTPARK DE KEMPKES
RIETLANDEN 3
6576 EA OOIJ

📍 Route
☎️
📩 info@ddv23.nl