Skip to main content

Geweldig nieuws over ons tweede veld

OOIJ:ย Na uiterst constructieve en prettig verlopen gesprekken met de Gemeente Berg en Dal , hebben we te horen gekregen dat de subsidie om ons 2e veld om te turnen naar een kunstgrasveld, toegekend zal worden. Een mooie, maar ook noodzakelijke stap voor het nieuwe DDV’23. Op deze manier worden wij veel beter in staat gesteld de nieuwe vereniging op sportpark de Kempkes in Ooij te huisvesten. Realisatie staat meest waarschijnlijk voor medio 2024.
๐˜ž๐˜ฆ ๐˜ธ๐˜ช๐˜ญ๐˜ญ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜จ๐˜ณ๐˜ข๐˜ข๐˜จ ๐˜ฅ๐˜ข๐˜ต ๐˜ฐ๐˜ฏ๐˜ป๐˜ฆ ๐˜ช๐˜ฏ๐˜ธ๐˜ฐ๐˜ฏ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ด ๐˜ฌ๐˜ถ๐˜ฏ๐˜ฏ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ด๐˜ฑ๐˜ฐ๐˜ณ๐˜ต๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฐ๐˜ฏ๐˜ต๐˜ด๐˜ฑ๐˜ข๐˜ฏ๐˜ฏ๐˜ฆ๐˜ฏ. ๐˜‹๐˜ข๐˜ข๐˜ณ ๐˜ฌ๐˜ฐ๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ญ๐˜ฆ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ท๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ฃ๐˜ฆ๐˜ช๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ท๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ช๐˜จ๐˜ช๐˜ฏ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฏ๐˜ถ ๐˜ธ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ณ ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ฐ๐˜ฆ๐˜จ ๐˜ข๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ต๐˜ฐ๐˜ฆ, ๐˜ฐ๐˜ฎ๐˜ฅ๐˜ข๐˜ต ๐˜ป๐˜ฆ ๐˜ด๐˜ต๐˜ณ๐˜ข๐˜ฌ๐˜ด ๐˜ธ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ณ ๐˜ท๐˜ฐ๐˜ญ๐˜ฅ๐˜ฐ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ท๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ฃ๐˜ฃ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฐ๐˜ฎ๐˜ฅ๐˜ข๐˜ต ๐˜ฌ๐˜ถ๐˜ฏ๐˜ด๐˜ต๐˜จ๐˜ณ๐˜ข๐˜ด ๐˜ช๐˜ฏ๐˜ต๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ด๐˜ช๐˜ฆ๐˜ท๐˜ฆ๐˜ณ/๐˜ท๐˜ข๐˜ฌ๐˜ฆ๐˜ณ ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ฃ๐˜ณ๐˜ถ๐˜ช๐˜ฌ๐˜ต ๐˜ฌ๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ธ๐˜ฐ๐˜ณ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ฏ. – Erik Weijers (Wethouder).
Het geeft ons een goed gevoel dat de gemeente samenwerking en de uiteindelijke fusie op deze manier weet te waarderen. Top!
Close Menu

DDV’23
SPORTPARK DE KEMPKES
RIETLANDEN 3
6576 EA OOIJ

๐Ÿ“ย Route
โ˜Ž๏ธ
๐Ÿ“ฉ info@ddv23.nl