Skip to main content

DDV’23 TENUES GEPRESENTEERD

Ooij Vrijdag 1 Maart 2024:Het had even wat voeten in aarde maar afgelopen vrijdag konden dan eindelijk de nieuwe DDV’23 tenues gepresenteerd worden. Vanaf 18:00 uur werden eerst alle jeugdteams gepresenteerd,  aansluitend vanaf een uurtje of half 8 kwamen de seniorenteams voorbij. De sponsorcommissie heeft uitermate goed werk verricht want alle teams zijn voorzien van 1 of meer tenuesponsors.

Spreekstalmeester en tevens lid van het bestuur en sponsorcommissie Henk Klomberg had voor alle sponsors mooie woorden en een enkeling onderwierp hij aan een aantal vragen. Bovendien kregen alle tenuesponsors een mooi ingelijst DDV’23 shirt.

Al met al een zeer geslaagde en druk bezochte avond die als mijlpaal beschouwd mag worden in het nog prille bestaan van DDV’23. Vanaf een uurtje of half 9 was de weg vrij voor DJ Mike die de boel muzikaal nog even goed op sleeptouw nam.

Het bestuur van DDV’23 wil van de gelegenheid gebruik maken om nogmaals alle sponsors te bedanken voor de financiële steun. Ook dankt het bestuur de sponsorcommissie voor het zeer goede werk. Door leveringsproblemen zijn de tenues uiteindelijk later gekomen dan aanvankelijk gehoopt maar het resultaat doet alles vergeten. Het zijn werkelijk prachtige tenues geworden waar we als DDV’23 enorm trots op mogen zijn. In dat kader danken we ook Jelle Hampsink, Koen Keukens en Maarten Winkels voor het samensmelten van diverse ontwerpen tot dit prachtige eindresultaat!

Tekst: Bart Willems.    Foto’s: Dick Braam sr.

Nieuws

TUSSENSTAND DDV’23 EK TOTO

Dick BraamDick Braamjuni 26, 2024
Close Menu

DDV’23
SPORTPARK DE KEMPKES
RIETLANDEN 3
6576 EA OOIJ

📍 Route
☎️
📩 info@ddv23.nl