Skip to main content

DDV’23 JO11-1 De allereerste kampioen van DDV’23.

Ooij Zaterdag 14 Oktober 2023:Het team kon kampioen worden van de eerste fase, maar dan moest het wel even winnen met 4 doelpunten verschil van Diosa Niftrik JO11. Op papier leek dit te moeten lukken maar  op het veld en onder het oog van veel toeschouwers maakten de boys het zeer spannend.

Het publiek zou op een spetterend schouwspel getrakteerd worden. De spanning liep al snel hoog op toen de tegenstander brutaal de leiding nam en die zelfs zo uitbouwde dat er na een half uur 1-3 op het scorebord stond.

De coaches moesten een konijn uit de hoge hoed toveren en met een tactische meesterzet en de nu al historische woorden: “maak PLEZIER, de stand maakt niet uit” vervolgden de jongens als herboren de tweede helft.

De achterstand werd binnen no time omgebogen in een 8-3 voorsprong. De buit leek binnen, maar dat was buiten de lepe spits van Diosa gerekend die de keeper nog een paar keer wilde verschalken. Dat lukte nog een keer, 8-4 en ondanks enkele hachelijke momenten voor de goal konden de jongens na het fluitsignaal uiteindelijk een feestje bouwen.

Nu al historisch: het eerste kampioenschap voor DDV sinds de fusie dit jaar. Met 18 punten uit 7 wedstrijden en een +33 doelsaldo verdiend de eerste plaats! Een mooie start van het seizoen. Op naar nog vele mooie belevenissen op de Kempkes. Met dit prachtstel moet dat vast wel lukken.

Tekst: Thonie Stinstra.    Foto: Anouk Wijnhoven.

Close Menu

DDV’23
SPORTPARK DE KEMPKES
RIETLANDEN 3
6576 EA OOIJ

📍 Route
☎️
📩 info@ddv23.nl