Skip to main content

5 TEGEN 5 TOERNOOI WEDEROM EEN GROOT SUCCES!!!

Ooij Zaterdag 29 Juni 2024: Afgelopen zaterdag vond onder stralende weersomstandigheden de 19e editie van het 5 tegen 5 toernooi plaats. Van oorsprong een toernooi dat groot is geworden onder de vlag van VVLK maar een traditie die ook onder de nieuwbakken fusievereniging DDV’23 voortgezet zal worden. Waar voorheen sportpark de Duffelt het toneel van uitvoering was, werd het toernooi nu voor het eerst op sportpark de Kempkes in Ooij afgewerkt. En ook deze editie werd een daverend succes.

Met maar liefst 33 teams verdeeld over de categorieën dames, recreatief en prestatief werden er vele wedstrijden afgewerkt waarbij sportiviteit hoog in het vaandel stond. Aan het eind van het sportieve gedeelte van deze dag stonden er een 3-tal finales op het programma. Bij de dames ging de eindstrijd tussen de Gretige Grietjes uit Nijmegen en de Derde Helft uit Millingen. De Nijmeegse ploeg mocht zich uiteindelijk tot winnaar laten kronen. In de categorie recreatief won het Millingse Hercules de finale van het Ooijse Captain J. Vernooij. En tot slot bleek Millingen FC in de prestatieve finale te sterk voor Jet van Poost. Na afloop volgde de prijsuitreiking en ontvingen de winnende teams uit handen van Geert Keukens de trofee.

Al met al werd het een geweldig toernooi met nagenoeg geen incidenten. Ook het aansluitende feest viel erg in de smaak.  Dikke complimenten aan de organisatie die een jaar geleden met enige weemoed de laatste editie in Leuth organiseerde maar als 1 blok het toernooi in Ooij nieuw leven ingeblazen hebben. Een betere uiting van een geslaagde fusie is haast niet denkbaar. Top werk!

Maar uiteraard danken we ook de vele vrijwilligers, in het bijzonder spreekstalmeester Sjarel Hubbers, fotograaf Dick Braam sr, de dames van de EHBO, Ben van Rijsewijk, het barpersoneel, terreinvrijwilligers en scheidsrechters. Maar ook de deelnemende teams die gezorgd hebben voor een fantastische dag.

Tot volgend jaar!

Tekst: Bart Willems     Foto’s: Dick Braam sr.

Close Menu

DDV’23
SPORTPARK DE KEMPKES
RIETLANDEN 3
6576 EA OOIJ

📍 Route
☎️
📩 info@ddv23.nl