Skip to main content

1e DDV DARTTOERNOOI EEN GROOT SUCCES!

Ooij 17 Februari 2024:Afgelopen zaterdag vond het 1e DDV’23 Darttoernooi plaats in ons clubhuis de Kempkes. Onder de naam The Kempkes Trophy zijn er in het verleden diverse darttoernooien gespeeld in ons clubhuis maar sinds de Corona uitbraak was dit toernooi van de kalender verdwenen. Met een (deels) nieuwe organisatie, format en onder een nieuwe naam, is deze mooie traditie weer in ere hersteld.

Maar liefst 48 teams meldde zich aan de start. Veelal Ooijse en Leuthse darters maar ook een aantal teams vanuit andere gelederen. Het werd een lange dartdag met vele leuke wedstrijden waarbij ook de gezelligheid hoog in het vaandel stond.

Naar bijna 150 wedstrijden gespeeld te hebben, mochten Mike Janssen en Tom Huijink de wisselbeker omhoog tillen. In de finale wonnen zij van het duo Harald Peters/Nick de Beijer. De 3e plaats werd gepakt door Julian Smeets en Bart van de Bos. In de verliezersfinale wisten zij af te rekenen met Gijs Koks en Ronny van Bakel.

Al met al een prachtige dag die zeker navolging gaat krijgen. DDV’23 dankt de organisatie voor dit mooie toernooi. Tot volgend jaar!!

Tekst: Bart Willems.    Foto’s: Dick Braam sr.

Close Menu

DDV’23
SPORTPARK DE KEMPKES
RIETLANDEN 3
6576 EA OOIJ

📍 Route
☎️
📩 info@ddv23.nl